Logistiek Direct

Logistiek direct is een totaalaanbieder die alles biedt voor logistiek, kantoor, transport en  magazijn. Een voordelige webwinkel met een compleet assortiment verbruiksartikelen voor transportbedrijven, logistiek dienstverleners, webwinkels, bouwbedrijven, landbouw en industrie. Logistiekdirect levert zelf ook nog eens CMR-vrachtbrieven, pallets, tapes, emballage, zegels en persoonlijke beschermingsmiddelen. Bekijk ons ​​uitgebreide assortiment en sta versteld: compleet, veelzijdig en betaalbaar.

Wat biedt logistiekdirect allemaal?

Goede logistiek begint natuurlijk op kantoor met procesplanning, organisatie, inkoop, inspectie en controle. Alle logistieke benodigdheden, labels en verzenddocumenten zijn te bestellen in onze webshop. Snel, efficiënt en alles werkt veilig. Op zoek naar internationale verzendbrieven? Bestel het voor logistiek ook in onze online winkel. Logistiekdirect is de enige distributeur in Europa die CMR-verzenddocumenten kan en wil leveren aan de Belgische, Nederlandse en Duitse markt. 

Logistiek Direct

Transporteren met logistiekdirect

Wanneer jij verantwoordelijk bent voor veilig transport van punt A naar punt B, neem je geen enkel risico. Zorgen voor de juiste producten op de juiste plek; het is logistiek. Veilig werken is daar een onderdeel van. Als ladingzekering specialist leveren wij de meest populaire ladingbalken en -stellingen, pallethoeken, antislipmatten, aanhangernetten en palletboxen voor het opbergen van ladingzekering materialen. Onze beveiligingsproducten worden voornamelijk verkocht aan de transport- en logistieke sector, maar ze bieden ook op maat gemaakte stropdassen voor de bouw-, industrie-, evenementen- en agrarische sector. Onze kosteneffectieve ladingvastzetsystemen vergroten de ladingscapaciteit, vereenvoudigen operaties en beschermen waardevolle ladingen, goederen en producten. Ze bieden een compleet assortiment truck- en traileronderdelen voor voertuigonderhoud. Denk hierbij aan reparatie- en smeermiddelen, onderhoudsproducten en werkplaatsbenodigdheden.